Meteen naar de content

GRATIS verzending naar Nederland en België! 🚚

  Over ons

  Wie zijn wij?

  Hi ik ben Sandy van Pluizenleven! En van jongs af aan heb ik al van katten en honden gehouden. Elke keer weer als ik buiten zo'n lekkere schattige pluizenbol zie kan ik het niet laten om even een goeie aai te geven. Tenminste, als het kleine beestje mij niet aankijkt alsof ik een gevaarlijk monster ben en vervolgens een harde sprint trekt!

  Sam is al 16 jaar lang mijn stressverlichtende harige huisgenoot, en bovendien mijn persoonlijke kacheltje wanneer ik 's nachts in bed lig. Soms kan hij ook erg chagrijnig zijn als hij geen aandacht krijgt, of als hij hangry is, maar ik zal altijd van hem houden. Van het moment dat ik hem zag was ik verkocht door z'n schitterende hemelsblauwe ogen.

  Dankzij deze lieve mooie pluizenbol is mijn liefde voor dieren alleen maar verder en verder gegroeid. En omdat ik Sam de beste levenskwaliteit wil geven en in de watten wil leggen, koop ik de beste accessoires voor hem zodat hij een lekker luxe leven leidt en nooit zal stressen.

  Toen kwam ik op het idee om Pluizenleven.nl te starten. Zodat ik andere kattenliefhebbers ook kan voorzien van producten die hun beestenvriendjes de beste levenskwaliteit geven. Zo verkopen wij producten die jouw pluizenbol comfort, stressverlichting, plezier, genot en extra gezondheid bieden. 

  Wij zijn enorm selectief met de producten die wij aanbieden en verkopen alleen de meest optimale producten. Hierdoor zijn wij misschien iets duurder dan je gewend bent, maar wij staan 100% garant voor onze producten!

  pluizenleven logo

  Vragen of suggesties voor onze site en producten? Neem contact met ons op!

  Gratis Verzending

  Altijd gratis verzending binnen Nederland en België.

  100% Veilige Betaling

  Betaal altijd veilig via iDeal, Creditcard, Paypal, Bancontact, Belfius, KBC/CBC en Klarna.

  14-Dagen Retour

  Wij staan achter onze producten en bieden een niet goed, geld terug beleid.

  100% Klantenservice

  Wij staan altijd voor onze klanten klaar en zijn elke dag bereikbaar.