Over ons

Wie zijn wij?

Hi, ik ben Kyle van Pluizenleven! En van jongs af aan heb ik al van katten en honden gehouden. Elke keer weer als ik buiten zo'n lekkere schattige pluizenbol zie kan ik het niet laten om even een goeie aai te geven. Tenminste, als het kleine beestje mij niet aankijkt alsof ik een gevaarlijk monster ben en vervolgens een harde sprint trekt!

Panter was 18 jaar lang onze stressverlichtende harige huisgenoot, en diende als persoonlijk kacheltje wanneer we 's nachts in bed lagen. Soms kon ze ook erg humeurig zijn als ze geen aandacht kreeg, of als ze hangry was, maar we zullen altijd van haar houden. Van het moment dat we haar zagen waren we verkocht door haar schattige teddybeer ogen.

Dankzij deze lieve, zachtaardige pluizenbol is mijn liefde voor dieren alleen maar verder en verder gegroeid. En omdat ik onze poes Panter de beste levenskwaliteit wilde geven en in de watten wilde leggen, kocht ik de beste accessoires voor haar zodat ze een lekker luxe, stressloos leven leidde. Panter heeft een liefdevol leven geleid en een mooie leeftijd van 18 jaar mogen bereiken.

Als gevolg hiervan kwam ik op het idee om Pluizenleven.nl te starten. Zodat ik andere kattenliefhebbers ook kan voorzien van producten die hun beestenvriendjes de beste levenskwaliteit geven. Zo verkopen wij producten die jouw pluizenbol comfort, stressverlichting, plezier, vreugde en verbeterde gezondheid bieden. 

Wij zijn enorm selectief met de producten die wij aanbieden en verkopen alleen de meest optimale producten. Hierdoor zijn wij misschien iets duurder dan je gewend bent, maar wij staan 100% garant voor onze producten!

pluizenleven logo

Vragen of suggesties voor onze site en producten? Neem contact met ons op!