Meteen naar de content

GRATIS verzending naar Nederland en België! 🚚

  4 Redenen Waarom Je Kat Uit Een Verhoogde Voerbak Moet Eten

  4 Redenen Waarom Je Kat Uit Een Verhoogde Voerbak Moet Eten

  Blije maag, blije kat, blij baasje!

  Je zal geschokt zijn te weten dat het enige wat je nodig hebt om de spijsvertering en de algehele gezondheid van je kat te behouden of te verbeteren, is een verhoogde kattenbak aan te schaffen. Serieus, het is echt zo simpel!

  Als je een kat hebt, weet je dat hij of zij gezond voedsel nodig heeft en gehydrateerd moet blijven. Maar zelfs de meest voedzame voeding in de hele wereld zal niet effectief zijn als je de verkeerde voerbak gebruikt, dus als je nog geen verhoogde kattenbak bin huis hebt, overweeg dan eens om er een te kopen voor je kat.

  Verbeterde spijsvertering

  Je zult een grote verbetering merken in de spijsvertering van je kat als je hem of haar begint te voeren uit een verhoogde kattenbak. Waarom? Omdat wanneer een kat uit een gewone voerbak eet, hij op zijn buik moet liggen of te diep bukken en dat veroorzaakt veel ongemak.

  Daarom is het gebruik van een verhoogde voerbak de enige manier om ervoor te zorgen dat je kat comfortabel eet. Een verhoogde voerbak kan je kat ook helpen om een betere houding aan te nemen en zelfs om toekomstige ruggengraat- en heupproblemen te voorkomen.

  Schoner voederstation

  je zult ontdekken hoe gemakkelijk het is om het voederstation schoon te maken nadat je de verhoogde voerbakjes hebt uitgeprobeerd. De extra verhoging voorkomt dat vacht- en stofdeeltjes in het voer en het water van de kat terechtkomen, en voorkomt dat de kat zijn bakje omduwt of er zelfs in gaat zitten.

  Betere eetgewoonten

  Verhoogde kattenbakken zijn erg nuttig bij het veranderen van de eetgewoonten van uw kat.

  Katten staan erom bekend kieskeurig te zijn als het op eten aankomt. Het is onmogelijk om bij te houden hoe vaak je kat opzettelijk voedsel en water morst, gewoon omdat ze misschien niet in de stemming waren om te eten wat ze voorgeschoteld kregen.

  Met een verhoogde kattenbak is de kans dat je deze ongelukjes moet opruimen aanzienlijk kleiner. Het belangrijkste is dat je kat niet hoeft over te geven omdat hij lucht inslikt samen met zijn eten.

  Acne voorkomen bij je kat

  De sterke en duurzame Pluizenleven Ergonomische Voerbak is de huisdier-veilige voerbak voor de algehele gezondheid van je kat. Laat je katten veilig eten, want de kom is gekanteld op 15 graden om de spijsvertering te verbeteren en nekbelasting te verminderen.

  De kom is gemaakt van hoogwaardig plastic, krast of deukt niet snel en is ook wasbaar in de vaatwasser. Geurtjes blijven niet gemakkelijk aan deze kom kleven, wat een voordeel is voor onze geurgevoelige pluizenbeestjes en dus het gebruik van de kom bevordert. 

  Pluizenleven Ergonomische Voerbak

  Gratis Verzending

  Altijd gratis verzending binnen Nederland en België.

  100% Veilige Betaling

  Betaal altijd veilig via iDeal, Creditcard, Paypal, Bancontact, Belfius, KBC/CBC en Klarna.

  14-Dagen Retour

  Wij staan achter onze producten en bieden een niet goed, geld terug beleid.

  100% Klantenservice

  Wij staan altijd voor onze klanten klaar en zijn elke dag bereikbaar.